Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/admin/include/session.php on line 114 Anmälningssvillkor

      
 Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 25/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Walz, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   Studio-Ks anmälningsvillkor
Uppdaterad: 180828

Please read these conditions in English.

För att få delta i vår verksamhet måste du acceptera nedanstående villkor:

Priser & rabatter
Alla priser är inklusive moms. Om inte annat anges så går det bra att kombinera de olika rabatterna.

När är man betalningsskyldig?
Genom att påbörja en kurs förbinder du dig att betala hela kursavgiften. Om du inte kan fullfölja kursen förblir du ändå betalningsskyldig. Vissa kurser kan du dock gå om kostnadsfritt eller till rabatterat pris senare (se nedan).

Anmälan till andra arrangemang än ordinarie kurser, så som dansfestivaler och dansläger är alltid bindande. En avanmälan måste ske senast 14 dagar innan arrangemanget börjar. I annat fall förblir du betalningsskyldig även om du inte kan påbörja arrangemanget oavsett anledning.

När ska betalningen ske?
Om du blir antagen till en kurs får du ett antagningsbesked där sista inbetalningsdatum framgår. Det datumet infaller oftast före kursstarten. I de fall där du anmäler dig mindre än 10 dagar innan kursstart har du 5 dagar på dig att betala kursavgiften från antagningsdatumet.

På de kurser där första lektionen är ett gratis provapåtillfälle måste betalningen ske innan lektion två. Kontakta oss om du av någon anledning inte hinner betala i tid

Hur sker betalning?
Samtliga betalningar sker till vårt bankgiro 5320-2644. I undantagsfall kan vi även ta emot kontanter på första lektionstillfället. Det går också att betala med de flesta typer av firskvårdscheckar. Kontakta oss om du har praktiska svårigheter med betalningen.

Försenade betalningar
Att hantera försenade betalningar innebär stora administriva kostnader för oss. Därför tillkommer en förseningsavgift på 50 kr om du betalar för sent. Förfallna betalningar, trots upprepade påminnelser, går vidare till inkasso. Kontakta oss om du har svårigheter med att betala i tid.

Filmning
- På de flesta kurser filmar/fotograferar vi deltagarna som ett pedagogiskt verktyg för att lättare se vad man gör rätt och fel. Som deltagarna får du tillgång till materialet via en sluten grupp på facebook. Vi har olika grupper för de olika danserna i studion. Ingen är namngiven eller kommenterad på dessa bilder/videos.
- Deltagarna får inte filma/fotografera varandra utan tillåtelse. Men det går bra att filma instruktörerna när de gör en sammanfattning i slutet av lektionen.

Ordningsregler
Kursdeltagarna måste följa de praktiska och pedagogiska ramar som instruktören fastställer för lektionerna. Det kan t.ex. röra sig om vissa hygienregler, tidhållning, byte av partner, deltagande i övningar, lämplig utstyrsel, samspel med andra kursdeltagare m.m.

Ändringar
Vi förbehåller oss rätten att
- ändra tider, byta lokal eller ställa in kurser som t.ex. har fått för få eller för många anmälningar.
- ändra instruktörer för en kurs och anpassa antalet instruktörer på kursen beroende på gruppens storlek.

Återbetalningar
Om en kurs blir inställd så återbetalar vi hela din kursavgift. Har du även betalat in medlemsavgiften enbart för att få gå den inställda kursen så återbetalas även medlemsavgiften.

Har du väl påbörjat en kurs men är tvungen/väljer att avbryta den kan vi i vissa fall (t.ex. långvarig allvarlig sjukdom) göra ett undantag för dig. Du får då din avgift för återstående delen av kursen antingen återbetald eller överförd till en annan kurs. Om du väljer att avbryta en kurs som du redan har påbörjat pga att vi har varit tvungna att ändra tider eller lärare får du tillbaks din kursavgift för den återstående delen av kursen. Medlemsavgiften får du dock inte tillbaks.


Gå om en kurs
I mån om plats är du välkommen att repetera en nybörjarkurs som du redan deltagit i gratis eller till reducerat pris enligt följande.
- Pardanser som bugg, salsa, tango, zouk, ballroom:
Gratis repetition.
- Solodanser som jazz, modern, orientalisk, street, tribal m.m: 50% rabatt.
- Övriga kurser som ZUMBA, teater, musik, yoga, massage: Alltid normalpris.

Repetitionsrabatterna går inte att kombinera med andra rabatter för samma kurs.


Mer information?
Vi svarar gärna på dina frågor. Ring eller eposta oss.
Vi önskar dig en trevlig och lärorik tid hos oss!
 
 © Copyright 2022 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2022-10-03