Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 21/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar

   Köpa dansskor Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Vals, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Träningstid / Socialdans

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   Danskurser på skolor och fritidsgårdar
Uppsala, Stockholm och omnejd


Sällskapsdans har en självklar plats i undervisningen i grundskolan.

Genom ett fåtal undervisningstimmar i dans kan eleverna lockas till en motionsform som trots sin intensitet för de flesta förknippas med glädje och spänning snarare än blodsmak och träningsverk! Att kunna dansa är en färdighet som ger eleverna ett bättre självförtroende och ett sundare liv, något som de har nytta av också efter skolan.

Vi vet att det är främst under tonårstiden som personligheten utvecklas och befästs, likaså med alkohol- och motionsvanorna. Den som kan dansa behöver inte vara berusad av alkohol för att ha kul eller för att våga ta kontakt med det motsatta könet!

Därför brukar de flesta skolor prioritera att ge eleverna några timmars dansundervisning, lämpligen inför skolbalen eller skolavslutningen.

För att undervisningen ska bli givande och inte avskräckande måste lärarna själva känna sig väl förtrogna med dansen och kunna lära ut det på ett pedagogiskt sätt. Det är viktigt att eleverna redan från början tycker att det är kul att dansa och känner att de klarar av det.

Vi hjälper gärna till att vidarutbilda lärarnas danspedagogik. Vi kan naturligtvis också ge danslektioner för eleverna antingen själva eller tillsammans med skolans lärare.

Pris: Beror på antalet elever och lärare och vilka danser som ska läras ut. För en klass på 30 elever behövs det oftast 2 instruktörer och ung. 3 timmars undervisning för att lära sig foxtrot eller bugg. Kostnaden blir då ca 600 kr per instruktör och timme.

Tider: Vi är flexibla och försöker anpassa oss efter ert schema.

Kontakta oss för mer information!

 
 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-07-22